Rólunk

RÓLUNK

igota_telephely_1
igota_telephely_2
igota_telephely_3
igota_telephely_4
Az IGOTA Kft. téglaburkolatok gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Termékeink között megtalálhatóak kis-és nagy méretű, bontott téglából vágott-szeletelt, többféle felületű és színű kül-és beltéri fal-és padlóburkoló anyagok.
Az általunk gyártott téglaburkolatok kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból készülnek, por és szennyeződés mentesek, azonnal felhasználhatóak.
Termékeinket elismert szakkivitelezőnkkel beépítjük. Amennyiben minket választ biztos lehet benne, hogy az elkészült felület szép, tartós és kifogástalan minőségű lesz.

KIVITELEZÉS

szeletelt tégla

Ragasztás

igota_kivitelezes_1

Fuga töltés

igota_kivitelezes_2

Kiegyenlítés

igota_kivitelezes_3

Impregnálás

Vásárlóink teljes körű elégedettsége érdekében, saját termékeink kivitelezését rövid határidőn belül vállaljuk. Érdemes minket választania, mert időt és pénzt spórolhat vele amellett, hogy minőségi és esztétikai hiányosságoktól mentes szép és tartós felületet készítünk elismert szakkivitelezőnkkel.
Kivitelezéssel kapcsolatban: 
Szeretnénk vásárlóink dolgát megkönnyíteni, illetve célunk az, hogy a kivitelezéshez szükséges anyagokat és eszközöket beszerezve, valamint a felületet burkolva megbízóink számára ne maradjon más mint az átvétel.
A helyszíni szemle során kiszámítjuk és megrendelés esetén beszerezzük a szükséges anyagmennyiségeket.
Kérje ingyenes felmérésünket!
A burkolás díja: 12.000.-/nm
A burkolás díja tartalmazza:
A szükséges segédanyagok teljes költséget, vagyis a flexibilis csemperagasztót, a fugához szükséges anyagot, az impregnálószert és mindezek munkadíját.
Debrecenen kívül történő munkavégzés esetén a kiszállás plusz költséggel járhat.
Tapasztalt kollégáink pontos, átgondolt, tiszta, egyenes kötésű, egyenletes fugával ellátott felületeket készítenek.
Referenciánk a galériában megtekinthetőek.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

Termékeinket kérésre házhoz szállítjuk. A megrendelés alapján munkatársunk rögzíti a szállításhoz szükséges adatokat, és előre egyeztetett időpontban a megrendelt terméket a helyszínre szállítjuk. A házhoz szállítás Debrecen területén ingyenes. Debrecenen kívül 400.-Ft/km szállítási költséget számolunk fel.

Ha szeletelt tégla...IGOTA!